#Cooking Class # 29_june_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 1 κιλό ντομάτες
- 2 κιλά καρπούζι, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο τα φύλλα + έξτρα, για το σερβίρισμα
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. ξίδι, από κόκκινο κρασί
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα + έξτρα, για το σερβίρισμα