#Cooking Class #30_march_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Mένουμε σπίτι και το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 100 γρ. φράουλες
- 1 ακτινίδιο
- 1 λεμόνι, ακέρωτο
- 4-5 φύλλα βασιλικού
- 2 κάρδαμο (κακουλέ)
- 1 λίτρο νερό
- 6-7 παγάκια
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις φράουλες, αφαιρούμε το πράσινο κοτσάνι και τις κόβουμε σταυρωτά στα τέσσερα.
- Καθαρίζουμε το ακτινίδιο και το κόβουμε σε φέτες.
- Κόβουμε σε φέτες και τα λεμόνια.
- Γεμίζουμε μια κανάτα με το νερό και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν το σερβίρισμα.