#Cooking Class #11_february_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο
- 4 κλ. θυμάρι
- 1 πατάτα, κομμένη σε κύβους 1 εκ.
- 1 καρότο, μεγάλο, κομμένο σε κύβους 1 εκ.
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 100 γρ. κρασί λευκό
- 1 κύβο κότας, διαλυμένο σε 500 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. αρακά
- 500 γρ. ζύμη κουρού
- 1 κρόκο, αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό