#Cooking Class #12_december_19
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Τέλος στον πονοκέφαλο της κουζίνας !
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τις πατάτες
- 500 γρ. ημίχονδρο αλάτι
- 500 γρ. πατάτες baby με τη φλούδα, πλυμένες
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 5 γρ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 5 γρ. φρέσκο δενδρολίβανο
- 50 γρ. βούτυρο
Για τις σουπιές
- 500 γρ. σουπιές, καθαρισμένες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 50 γρ. ούζο
- 1 μπρόκολο
- χυμό από 1 λεμόνι
- φέτες λεμονιού, για το σερβίρισμα