Home WONDERLANDGOING OUT Family Weekend στα Flaked Croissanterie | Τα Messy Weekends ήρθαν για να μείνουν !

Family Weekend στα Flaked Croissanterie | Τα Messy Weekends ήρθαν για να μείνουν !

by Ivi Belesi

Ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει και να θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο και είναι μια καλή ευκαιρία αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται για Messy Weekends” στα Flaked Croissanterie για  να δοκιμάσουμε τις λαχταριστές, νέες limited γεύσεις croissants. Ιδανική πρόταση για βόλτα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Ποιος δεν λατρεύει το καλοφτιαγμένο κρουασάν, αλμυρό ή γλυκό , που μπορούμε να βρούμε στα αγαπημένα Flaked μαζί με ένα ζεστό ρόφημα; 

Παράλληλα, τα viral food trends μελετώνται καθημερινά από τους head bakers των Flaked οι οποίοι υπόσχονται ότι ετοιμάζουν πολλές νέες & ανατρεπτικές γεύσεις για το φετινό χειμώνα που φυσικά ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε ! 

Η επιτυχία του πρώτου “messy weekend” στις 5.10, με το Limited Dubai Chocolate Croissant ήταν τεράστια. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Έγινε πραγματικά χαμός σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, με πελάτες , οι οποίοι από νωρίς το πρωί ήταν σε αναμονή για να γευτούν πρώτοι το Limited Dubai Chocolate Croissant. Ένα φρεσκοψημένο puffy croissant με crunchy κανταΐφι, φιστίκι & πραλίνα φουντουκιού, εμπνευσμένο από τις viral Dubai Chocolates, που ετοιμαζόταν μπροστά στα μάτια σου &  έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες.

Και επειδή πολλοί flakers δεν πρόλαβαν να το απολαύσουν, το Dubai Chocolate Croissant των Flaked,  θα είναι ο πρωταγωνιστής των messy weekends για όλο τον Οκτώβριο. Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και εμείς το Dubai Chocolate Croissant των Flaked μαζί με τον αγαπημένο μας καφέ ;

Όπως έχω μάθει κατα την επίσκεψη μας στα Flaked δεν θα πρέπει να παραλείψουμε όμως και τις υπόλοιπες buttery απολαύσεις, με μια μεγάλη ποικιλία σε γλυκές & αλμυρές εκδοχές croissant που θα ικανοποιήσουν σίγουρα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς french pastry lovers και όσους ξέρουν να εκτιμούν τις μικρές χαρές της ζωής, όπως ένα αφράτο, νόστιμο και καλοφτιαγμένο croissant από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και πρώτες ύλες.

Με τρία καταστήματα Flaked στις περιοχές του Μοσχάτου, της Ν.Σμύρνης και του Κέντρου της Αθήνας δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην βρεθούμε σε ένα κατάστημα Flaked και να απολαύσουμε οικογενειακώς ένα λαχταριστό πρωινό όλοι μαζί. Ένα γευστικό και εντυπωσιακό croissant με δυνατότητα επιλογής πολλών διαφορετικών γεύσεων είναι ίσως και ο κατάλληλος τρόπος για να απολαύσουμε και εμείς οι γονείς ένα πρωινό του Σαββατοκύριακου εκτός σπιτιού με καφέ και λαχταριστά croissants για όλα τα γούστα. 

Αναμένεται λοιπόν να μυρίσει πολύ κρουασάν αυτό το Σαββατοκύριακο με γονείς και παιδιά να κατακλύζουν τα Flaked το πρωινό του Σαββάτου ή και  της Κυριακής για να δοκιμάσουν το Dubai Chocolate Croissant των Flaked αλλά και άλλα κρουασαν γεμάτα γεύσεις και αρώματα από το Παρίσι μέχρι το Ντουμπάι ! 

Εμείς αυτό το ΣΚ δίνουμε ραντεβού για αγαπημένα κρουασάν στα Flaked, εσείς;

Are you ready to get messy? It will be a Family Messy Weekend @ Flaked Croissanterie! 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts