Home WONDERLANDBOOKS Ευκολάκι , το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη από τις Εκδόσεις Διόπτρα | Κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου!

Ευκολάκι , το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη από τις Εκδόσεις Διόπτρα | Κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου!

by Ivi Belesi

Οι Εκδόσεις Διόπτρα καλωσορίζουν τον Άκη Πετρετζίκη στην οικογένεια του Εκδοτικού τους και μια νέα σελίδα σίγουρα ξεκινάει και για τους δυο που θα βρεθούν μαζί στο χώρο του βιβλίου με ένα νέο τίτλο!

Μετά από πολλή δουλειά και έρευνα από τον Άκη και την ομάδα του, δημιουργήθηκε το Ευκολάκι,  μια φρέσκια και επίκαιρη πρόταση που είναι σίγουρο πως θα εμπνεύσει τον καθένα και την καθεμία μας να μπει στην κουζίνα και να δημιουργήσει! 

Η μαγειρική δεν είναι πάντα χρονοβόρα και περίπλοκη. Μπορούμε να τρώμε υπέροχα σπιτικά γεύματα χωρίς να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο. Στη συλλογή συνταγών αυτού του βιβλίου βρίσκουμε 120 εύκολες και γρήγορες λύσεις για κάθε στιγμή και κάθε μέρα της εβδομάδας, ώστε να μπει η μαγειρική στη ζωή μας! 

Ένα πρακτικό βιβλίο για κάθε άνθρωπο με περιορισμένο χρόνο, εργαζόμενο, φοιτητή, γονέα, πολυάσχολο, foodie που θέλει να περάσει στην πράξη ή αναζητά νέες γευστικές περιπέτειες.

Μέσα στις σελίδες βρίσκουμε αναλυτικά πώς γίνεται η αρχή, πώς οργανωνόμαστε για να καταλήξουμε σε γευστικά πιάτα χωρίς πολύ κόπο!

Είναι πραγματικά Ευκολάκι! Κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου ! 

Ας θυμηθούμε λίγα πράγματα για τον αγαπημένο μας Άκη Πετρετζίκη!

«Οι συνταγές του πάντα πετυχαίνουν!» Αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουν για τον Άκη και σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα πει κανείς γι’ αυτόν. Μέχρι να το κατακτήσει, όμως, μεσολάβησαν αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς, πολλά όνειρα και ακόμα περισσότεροι πετυχημένοι στόχοι. Ο Άκης Πετρετζίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, από την οποία έφυγε όταν έκλεισε τα δεκαοχτώ για να σπουδάσει λογιστική στην Αθήνα. Καλοί οι αριθμοί, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν να κάνει στη ζωή του! Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του και σπούδασε σεφ σε σχολή μαγειρικής. Αφού εργάστηκε σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα, διεύρυνε τους ορίζοντές του και στην Αγγλία, όπου εργάστηκε για πέντε χρόνια και συνεργάστηκε με διάσημους και βραβευμένους σεφ.

Το 2010 γύρισε στην Ελλάδα για να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου Έλληνα Master Chef… και το κατάφερε! Από τότε ο Άκης συναντά στην επαγγελματική του πορεία μόνο επιτυχίες και αναγνώριση. Ξεκίνησε μια σειρά από εκπομπές τόσο στην τηλεόραση όσο και στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, οι οποίες ως στόχο είχαν να κάνουν τον κόσμο να αγαπήσει το σπιτικό φαγητό, να μπει στην κουζίνα του και να τολμήσει να δημιουργήσει εύκολες αλλά και πιο απαιτητικές συνταγές. Θέλει να έχει συνεχή αλληλεπίδραση με το κοινό του μέσα από τη μαγειρική ιστοσελίδα του και τα προσωπικά του κανάλια στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία ενημερώνει καθημερινά με ενδιαφέρον περιεχόμενο και υπέροχες συνταγές για όλους!

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts