Home WONDERLANDGOING OUT Φθινοπωρινή απόδραση στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα!

Φθινοπωρινή απόδραση στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα!

by Businessmum.gr

Το διαμάντι του νησιού των Φαιάκων, το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, Corfu Palace Hotel, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management, προσφέρει μαγευτική θέα στο Παλιό Φρούριο και τον μαγευτικό κόλπο της Γαρίτσας. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την επιβλητική πλατεία Λιστόν και την πλατεία San Rocco, δύο από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Κέρκυρας. Ο Οκτώβριος αποτελεί μια μαγευτική εποχή για διακοπές στην Κέρκυρα! Ευχάριστος και ιδανικός καιρός, στιγμές χαλάρωσης, μοναδική ατμόσφαιρα, φθινοπωρινές αποδράσεις, ατελείωτες βόλτες στις ομορφιές του νησιού, ακόμα και κολύμπι στην θάλασσα.

Το σμαραγδοπράσινο νησί του Ιονίου Πελάγους, είναι ένας κοσμοπολίτικος και διαχρονικός προορισμός, γεμάτος φυσική ομορφιά και τουριστικούς προορισμούς που θα σε ενθουσιάσουν.

Τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες του Corfu Palace αποπνέουν το μεσογειακό άρωμα του Ιονίου. Εμπνευσμένα από την ελληνική και την επτανησιακή αρχιτεκτονική, με στοιχεία κερκυραϊκής φινέτσας, με ελβετικές πινελιές, συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία με το ήρεμο περιβάλλον και είναι έτοιμα να απογειώσουν την φιλοξενία σας.

Οι γαστρονομικές προτάσεις του ξενοδοχείου τιμούν τις πλούσιες μεσογειακές γεύσεις και όλες οι τοπικές συνταγές, είναι φτιαγμένες από τα καλύτερα και αγνότερα εποχικά, τοπικά υλικά. Τα παραδοσιακά τοπικά πιάτα και η γαλλικής έμπνευσης κουζίνα, συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια ποικιλία από πιάτα και γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Οδηγός περιήγησης

Αν είστε λάτρης της τέχνης τότε ιδανικά εξερευνήστε τους διάσημους αρχαιολογικούς χώρους της Κέρκυρας και επισκεφθείτε αρχαίους ναούς ή αφεθείτε στην τέχνη και επισκεφθείτε τα μουσεία και τις γκαλερί της Κέρκυρας. Δείτε παρακάτω μερικά από τα αξιοθέατα και τα μουσεία που αξίζει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών διακοπών σας.

– Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας

– Μουσείο Ιωάννη Καποδίστρια

– Βρετανικό νεκροταφείο

– Μουσείο Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας

– Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας

– Mon Repo

– Αχίλλειο

Μία ημερήσια κρουαζιέρα στους Παξούς και τους Αντίπαξους είναι αδιαμφισβήτητα μια ιδανική επιλογή για μια σύντομη εκδρομή. Τα γαλαζοπράσινα νερά θα σας ενθουσιάσουν.

Στα βόρεια του νησιού υπάρχουν 3 μικρά νησιά – γνωστά ως Διαπόντια ή Διαπόντια νησιά – η Ερεικούσα, οι Όθωνοι και το Μαθράκι όπου μπορείτε να ανακαλύψετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε με το παραδοσιακό καΐκι το νησί του Βίδου, το παλάτι του Mon Repo και φυσικά το γνωστό σε όλους Ποντικονήσι.

Απολαύστε επίσης μια σειρά από ενδιαφέρουσες γαστρονομικές περιηγήσεις με ξεναγό και μάθετε τα μυστικά της κερκυραϊκής κουζίνας γνωρίζοντας επίσης τα τοπικά κρασιά μας. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια περιήγηση σε έναν από τους δημοφιλείς ελαιώνες όπου θα γνωρίσετε βραβευμένους παραγωγούς ελαιολάδου από την κερκυραϊκή ύπαιθρο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, καθώς η Κέρκυρα και το Corfu Palace Hotel σας περιμένουν να ανακαλύψετε τα μυστικά του νησιού.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts