Home WONDERLANDGOING OUT Halloween vibes | Εκδηλώσεις για παιδιά αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο ATHENS METRO MALL!

Halloween vibes | Εκδηλώσεις για παιδιά αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο ATHENS METRO MALL!

by Businessmum.gr

ATHENS METRO MALL Halloween Shopping

…γιατί η φάση είναι CREEPY!

 Η πιο creepy αλλά διασκεδαστική γιορτή του φθινοπώρου έφτασε στο ATHENS METRO MALL! Ψάχνετε έμπνευση για Halloween (και όχι μόνο) shopping; Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε μικρά και μεγάλα Halloween πλάσματα; Το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο των Νοτίων Προαστίων φοράει τα γιορτινά του και σας περιμένει από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου με τις πιο «ανατριχιαστικές» προτάσεις αγορών και διασκέδασης.

Halloween vibes με τον Athens Dee Jay

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρες 12:00 με 14:00 το ATHENS METRO MALL υποδέχεται τον 95.2 Athens Dee Jay με το Μιχάλη Τσαουσόπουλο σε μια live δίωρη εκπομπή, μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της live εκπομπής, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε Halloween Creatures στο ειδικά διαμορφωμένο face painting stand και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, κερδίζοντας πλούσια δώρα. 

Happy Family Moments – Trick or Treat?

Τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου θα μας βρουν και πάλι στη γωνιά των Happy Family Weekends, για ατελείωτες ώρες Halloween διασκέδασης με δημιουργικές κατασκευές, πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες, από τις 11:00 έως τις 16:00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο . 

Για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες 18 μηνών έως 3 ετών, από τις 11:00 έως τις 14:00 στον 4ο όροφο του ATHENS METRO MALL, θα πραγματοποιούνται ειδικές δράσεις που συνδυάζουν μουσικοκινητικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές.

Save the dates!

19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: HALLOWEEN!

Γιορτάζουμε το Halloween και φτιάχνουμε τις πιο ωραίες κολοκύθες από πιατάκια. Ζωγραφίζουμε τη μάγισσα Λουίν, χορεύουμε στον ρυθμό του Halloween και κατασκευάζουμε τρομακτικά φαντασματάκια!

26 & 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Αυτό το Σαββατοκύριακο φτιάχνουμε τις δικές μας Ελληνικές σημαίες, κάνουμε ομαδικές κατασκευές για την Ειρήνη και σε όλα τα παιδικά μουτράκια ζωγραφίζονται Ελληνικά σημαιάκια!

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts