Home BEAUTIFUL YOU Mum’s look | 5 πρωινά outfits να πάμε τα παιδιά σχολείο !

Mum’s look | 5 πρωινά outfits να πάμε τα παιδιά σχολείο !

by Ivi Belesi

Το πρωινό ξύπνημα και η προετοιμασία των παιδιών με πρωινά, τσάντες, lunch bags και όλα τα απαραίτητα, όση οργάνωση κα να έχουμε είναι πάντα δύσκολο.  Πολλές φορές με λίγο χρόνο στη διάθεση μας, δεν καταφέρνουμε να ετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε και για αυτό προτιμούμε να βρούμε να φορέσουμε κάτι γρήγορο για να πάμε τα παιδιά να τα αφήσουμε σχολείο ή το σχολικό και να επιστρέψουμε σπίτι για να ετοιμαστούμε πιο ήρεμα για την δουλειά μας, αν υπάρχει το περιθώριο του χρόνου. Πάλι όμως μπορεί να φαντάζει δύσκολο να βρούμε κάτι να ντυθούμε γρήγορα αλλά άνετα και κομψά για το σχολείο των παιδιών. 

Ας ανακαλύψουμε μαζί εύκολα outfits για να πάμε τα παιδιά σχολείο !

1. Τζινάκι για τη μαμά 

Ένα τζιν παντελόνι σε άνετη γραμμή είναι μια εύκολη πρόταση για ένα γρήγορο πρωινό ντύσιμο για κάθε μαμά. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα T-shirt, μια ζακέτα ή ένα φουτερ και να ολοκληρώσουμε το look μας με τα sneakers μας. 

2. Κολάν για ευκολία 

Το κολάν είναι από τα πιο πρακτικά και αγαπημένα ρούχα των μαμάδων και δικαιολογημένα γιατί προσφέρει άνεση και κομψότητα που όλες μας επιζητούμε. Ιδανική πρόταση και για το πρωί γιατί μπορεί γρήγορα να συνδυαστεί με πολλά. Ένα μακρύ t -shirt, ένα oversize πουκάμισο ή φούτερ μαζί με το κολάν δημιουργούν το τέλειο πρωινό outfit για τη μαμά. Τα άνετα αθλητικά παπούτσια μας ολοκληρώνουν το look μας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου που επιλέγω το πρωί για το σχολείο!

3. Μαμά με αθλητικό στυλ

Αθλητικές φόρμες και πρωί πάνε πάντα μαζί. Ένα αθλητικό σετ φόρμας ή ένα σετ κολάν και top  συνδυασμένα με τα αθλητικά παπούτσια μας και ίσως ένα καπέλο για τις μέρες που δεν έχουμε προλάβει να φροντίσουμε τα μαλλιά μας είναι ιδανική πρόταση για το ξεκίνημα της ημέρας.  Αυτό το look το επιλέγω συχνά. 

4. Σαλοπέτα για άνεση 

Η σαλοπέτα τζιν ή υφασμάτινη είναι η απόλυτη πρόταση για το πρωινό της μαμάς που τρέχει να τα προλάβει όλα για να καταλήξει στο σχολείο να αφήσει τα παιδιά στην ώρα τους. Την συνδυάζουμε με  μια  μπλούζα και ένα πανωφόρι και ολοκληρώνουμε το look μας εννοείται με τα sneakers μας.  

5. Σετ για κομψότητα 

Κάθε είδους σετ ρούχων, που συνδυάζονται εύκολα χωρίς σκέψη μεταξύ τους, αποτελούν μια έξυπνη και κομψή πρόταση για το πρωινό ντύσιμο της μαμάς. Τα παίρνουμε μαζί από την κρεμάστρα, τα συνδυάζουμε με ένα μπλουζάκι και έτοιμες!

Συνειδητοποιούμε λοιπόν πως με κάποια, βασικά κομμάτια, όπως τζιν, κολάν, φόρμες  και αθλητικά παπούτσια, μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα, διάφορα απλά αλλά κομψά πρωινά looks για να πάμε τα παιδιά στο σχολείο .

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts