Home WONDERLANDGOING OUT Ποιος έχει πάει στη Μήλο και δεν την έχει λατρέψει; Πείτε μου!

Ποιος έχει πάει στη Μήλο και δεν την έχει λατρέψει; Πείτε μου!

by Alexandra Papadaki

Πάνε χρόνια τώρα που έχω να επισκεφθώ τη Μήλο, κι όμως τα χρώματά της δεν έχουν ξεθωριάσει στις αναμνήσεις μου… Τα λευκά βράχια, οι σπηλιές, τα τιρκουάζ νερά, τα κυκλαδίτικα σπιτάκια, οι μοναδικές παραλίες της, τα θυμάμαι όλα ένα προς ένα!

Σίγουρα η Μήλος δεν έχει αναδειχθεί τυχαία ως το καλύτερο νησί στον κόσμο, καθώς και στην Ευρώπη, σε έρευνα του αμερικανικού περιοδικού «Travel + Leisure» για τα World’s Best Awards 2021.
Η μαγεία της έγκειται στην ικανότητά της να διεγείρει τις πέντε αισθήσεις των επισκεπτών της μέσα από την παλέτα χρωμάτων της θάλασσας και των τοπίων της, των ήχων και αρωμάτων της φύσης της και των γεύσεων της τοπικής της κουζίνας.

Εκεί που ο χρόνος σταματά και η χαλάρωση διαρκεί για πάντα
Η ζωή στο νησί έχει προσαρμοστεί στην ομορφιά και στη χάρη του φυσικού του τοπίου δημιουργώντας έναν προορισμό διάσημο για την ηρεμία που προσφέρει. Με περισσότερες από 70 παραλίες, γραφικούς οικισμούς και ιστορικά αξιοθέατα, οι τρόποι χαλάρωσης για τους επισκέπτες και οι ευκαιρίες για ρομαντισμό δεν εξαντλούνται ποτέ.

Σε αυτές τις στιγμές πρωταγωνιστούν επιλογές για διαμονή που φέρνουν σε άμεση επαφή τον επισκέπτη με την φυσικότητα, την απλότητα και την γοητεία του τόπου. Μεταξύ αυτών των προορισμών ξεχωρίζει το White Coast Milos, το ξενοδοχείο 5 αστέρων του νησιού.


Εμπνευσμένο από τους οικισμούς του νησιού, το ξενοδοχείο εκπέμπει μία αίσθηση ηρεμίας και εσωτερικής ισορροπίας ενώ έχει θέα στο ηλιοβασίλεμα και μοιράζεται την ίδια ακτογραμμή με τη γνωστή παραλία Σαρακήνικο

Ένα ταξίδι σε ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις
Το εστιατόριο Bianco του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη στιγμή που απογειώνει κάθε ταξιδιωτική εμπειρία, τη στιγμή όπου γεύεται όσα παράγει το ειδυλλιακό τοπίο που βρίσκεται μπροστά του. Τα δημιουργικά πιάτα έχουν επιμεληθεί από τον Σπύρο Μαυρονάσο, Chef του White Coast και τον Γιάννη Λιόκα, Consultant Chef και συνοδεύονται από wine list με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα, καθώς και signature cocktails που επιμελείται ο Κωνσταντίνος Αθανασίου. Από τις πρωινές ώρες έως την ώρα που ο ήλιος χάνεται στα βάθη του Αιγαίου, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους να επιλέξουν γεύσεις «βγαλμένες» από τη Μεσόγειο.

Τα πιάτα που απαρτίζουν το White Coast Breakfast experience από τις 8 έως τις 11 το πρωί, πείθουν ακόμη και τους λιγότερο «πρωινούς» τύπους να σηκωθούν. Από τις ελληνικές παραδοσιακές πίτες, τα τοπικά τυριά και αλλαντικά έως τα αυγά ποσέ με φρυγανισμένο ψωμί, σάλτσα βουτύρου με μαντζουράνα και προσούτο Ευρυτανίας, οι επιλογές αγγίζουν κάθε γούστο.

Και κάπως έτσι, ο νησιωτικός τρόπος ζωής συναντά την πολυτέλεια και τη φυσική ομορφιά δημιουργώντας την πιο αγνή, πιο απολαυστική συγχορδία… Ονειρεύεσαι κι εσύ ότι βρίσκεσαι εκεί αυτή τη στιγμή;

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts