Όσες υποχρεώσεις κι αν έχει μια businessmum, βρίσκει πάντα χρόνο για να συναντήσει τις καλές της φίλες επιλέγοντας για την έξοδό τους ξεχωριστά στέκια της πόλης όπως το πολυβραβευμένο Odori Vermuteria Di Atene με πιάτα της αυθεντικής Iταλικής κουζίνας, δια χειρός του σεφ Νίκου Σωτηρόπουλου.
Στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Σκουλενίου, στην καρδιά της πόλης, ο Νίκος Σωτηρόπουλος, παρουσιάζει δημιουργίες εμπνευσμένες από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Νάπολης, με έμφαση στην πίτσα και τις Iταλικής προέλευσης ποιοτικές πρώτες ύλες.
Σημείο αναφοράς στο νέο μενού του Νίκου Σωτηρόπουλου, εκπαιδευμένου δίπλα στον πιστοποιημένο pizzaiolo Ιβάνο Μπέκια, αποτελεί η παρασκευή αυθεντικής ναπολιτάνικης ζύμης 36ωρης ωρίμανσης, και το ψήσιμο σε ξυλόφουρνο Stefano Ferrara, μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα μπροστά στους επισκέπτες, απογειώνοντας την γαστρονομική εμπειρία στο Odori.
Η Bloody Μargarita, η Old Fashioned Capricciosa, η Bellini 4 Formaggi και η Parma San Marzano είναι μερικές μόνο από τις πίτσες που ξεχωρίζουν για τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων.
Η ζεστή Focaccia με ελαιόλαδο και μυρωδικά, η burrata με ψητά ντοματίνια, το μοσχαρίσιο ταρτάρ με κρέμα burrata, το ταρτάρ τόνου με αβοκάντο, τα χειροποίητα ζυμαρικά και η tagliata di manzo συμπληρώνουν το εμπνευσμένο μενού, ενώ από τις πρώτες ύλες αξίζει να γίνει ειδική αναφορά στο prosciutto parma 18μηνης ωρίμανσης και στη μορταδέλα bologna.
Την ίδια στιγμή ο φιλόξενος εσωτερικός χώρος του Odori Vermuteria Di Atene ανανεώνεται με νέες πινελιές στη διακόσμησή του, ενώ τα τραπεζάκια στον ειδυλλιακό πεζόδρομο περιμένουν να υποδεχτούν νέους και παλιούς φίλους του εστιατορίου τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού.
Η λίστα των ποτών και cocktails διατηρεί την υπογραφή και αξιοπιστία της ομάδας που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, και έχει τοποθετήσει το Odori Vermuteria Di Atene στο χάρτη της Αθηναϊκής fine drinking σκηνής, πλαισιώνοντας αρμονικά τις νέες γευστικές προτάσεις.