Home HOMEFOOD #Cooking Class 11_November_21 | Vegan γιαούρτι καρύδας

#Cooking Class 11_November_21 | Vegan γιαούρτι καρύδας

by Businessmum.gr

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για τη μαγειρική και τη διατροφή.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε :

  • 750 γρ. γάλα καρύδας, από κονσέρβα
  • 60 γρ. νερό
  • 1 κ.σ. αγάρ αγάρ, σε σκόνη
  • 1 κάψουλα προβιοτικό συμπλήρωμα, vegan

Για το σερβίρισμα

  • 100 γρ. σιρόπι σφενδάμου
  • 100 γρ. φρούτα

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 50ο C στον αέρα.
  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας και μεταφέρουμε σε μέτρια φωτιά να πάρει μια βράση.
  • Σε ένα ποτήρι βάζουμε το νερό, το αγαρ αγάρ και ανακατεύουμε να λιώσει.
  • Μεταφέρουμε στο καυτό γάλα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει μια βράση.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη για να πέσει η θερμοκρασία στους 45Ο C.
  • Βάζουμε μέσα στο γάλα το προβιοτικό σε σκόνη και ανακατεύουμε.
  • Μοιράζουμε σε πυρίμαχα ή πήλινα σκεύη και καλύπτουμε με μεμβράνη. Μεταφέρουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 4 ώρες.
  • Αφαιρούμε από τον φούρνο και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να σφίξουν.
  • Σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα και σιρόπι σφενδάμου.

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts