Home HOMEFOOD #Cooking Class 19_August_21 | Μεξικάνικη σαλάτα

#Cooking Class 19_August_21 | Μεξικάνικη σαλάτα

by Businessmum.gr

#Cooking Class 19_August_21

Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε :

  • 1 τορτίγια
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 4 ντοματίνια
  • 200 γρ. ρύζι καρολίνα, βρασμένο
  • 100 γρ. κόκκινα φασόλια, βρασμένα ή κονσέρβα
  • 100 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο ή κονσέρβα
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • 2 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Για την τορτίγια

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. 
  • Κόβουμε την τορτίγια σε μικρά τριγωνάκια και τα απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. 
  • Ψήνουμε στον φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν τα τριγωνάκια τορτίγιας και να γίνουν τραγανά. 
  • Αποσύρουμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε τις τορτίγιες να κρυώσουν. 

Για τη σαλάτα

  • Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα.
  • Σερβίρουμε τη σαλάτα με τις ψημένες τορτίγιες και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.

 

Καλώς ήλθατε 👋

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, κάθε εβδομάδα.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Related Posts