#Cooking Class 10_June_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 500 γρ. κολοκυθάκι, τριμμένο
- 200 γρ. φέτα, τριμμένη
- 1 ματσάκι βασιλικό, ψιλοκομμένο
- 1/3 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι δυόσμο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 1 κ.γ. κοφτό κύμινο, τριμμένο
- 2 πρέζες μπούκοβο
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 αβγά
- 80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- αλάτι
- πιπέρι
- κόλιανδρο, φρέσκο, για το σερβίρισμα
- φέτες λάιμ, για το σερβίρισμα
Για τη σως
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. κοφτό κύμινο
- αλάτι
- πιπέρι
Πηγή: Η συνταγή είνaι του Άκη Πετρετζίκη