#Cooking Class 9_June_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τη βάση
- 230 γρ. μπισκότα βρόμης
- 60 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα
- 200 γρ. ζελέ σε σκόνη, με γεύση φράουλα
- 500 γρ. νερό, καυτό
- 700 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ. φράουλες
Για την επικάλυψη
- 100 γρ. ζελέ σε σκόνη, φράουλα
- 400 γρ. νερό, καυτό
Για το σερβίρισμα
- 200 γρ. φράουλες
- φύλλα δυόσμου
Πηγή: Η συνταγή είνaι του Άκη Πετρετζίκη