#Cooking Class 22_March_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 1 κρεμμύδι
- 1 πατάτα, καθαρισμένη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
- 150 γρ. τσένταρ, τριμμένο
Για το σερβίρισμα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- μπούκοβο
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε την πατάτα σε κυβάκια 2 εκ.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι με καπάκι σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε την πατάτα και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.
- Προσθέτουμε το νερό, αλάτι, πιπέρι και καπακώνουμε για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα κυβάκια της πατάτας.
- Προσθέτουμε τον μαγειρεμένο κιμά και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
- Πασπαλίζουμε με το τσένταρ και αφήνουμε να λιώσει για 2 λεπτά. Ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.