#Cooking Class 30_January_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τη γέμιση
- 600 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 200 γρ. γάλα
- 1 αβγό, μεσαίο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 50 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Για τη σύνθεση
- 8-9 φύλλα χωριάτικα
- 200 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 50 γρ. σουσάμι
- 1 κ.σ. νερό