#Cooking Class 15_February_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για το ντρέσινγκ
- 2 γκρέιπφρουτ, κόκκινα
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 αβοκάντο, ώριμα
Για τον σολομό
- 800 γρ. σολομό, (4 φιλέτα με δέρμα)
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. φύλλα κόλιανδρου
- πιπέρι
- 2 αβοκάντο, κομμένα σε φέτες