#Cooking Class 9_February_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τη γκανάς
- 260 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 25 γρ. γλυκόζη
- 240 γρ. κουβερτούρα
Για το σιρόπι
- 75 γρ. νερό
- 170 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για την πάστα αμυγδάλου
- 170 γρ. ζάχαρη άχνη
- 170 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
Για την ιταλική μαρέγκα
- 2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
- 10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι