#Cooking Class 15_January_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 3 παντζάρια
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα
- 50 γρ. ξίδι βαλσάμικο
- 1 σκ. σκόρδο
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. φαγόπυρο, ψημένο
- 450 γρ. νερό
- 200 γρ. σπανάκι baby
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 30 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα, ψιλοκομμένα