#Cooking Class 26_December_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 400 γρ. πραλίνα φουντουκιού σοκολάτας
- 300 γρ. μελομακάρονα
Για το σερβιρισμα
- 4 πουράκια
- κας-κας, χριστουγεννιάτικα
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, την πραλίνα σοκολάτας, και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
- Μεταφέρουμε τη γέμιση σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσια μύτη και αφήνουμε στην άκρη, μέχρι να τη χρειαστούμε.
- Σπάμε τα μελομακάρονα με τα χέρια μας, και τα τοποθετούμε στη βάση ενός ψηλού ποτηριού.
- Μοιράζουμε τη μους πάνω από τα μελομακάρονα και διακοσμούμε με πουράκια και χριστουγεννιάτικα κασκάς.
- Σερβίρουμε.