#Cooking Class 11_December_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 πράσο
- 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 στικ σέλερι
- 1 κολοκυθάκι
- 2 καρότα
- 1 πατάτα
- 2 φύλλα δάφνης
- 100 γρ. κρασί κόκκινο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 800 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 2 λίτρα ζωμό, λαχανικών
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. κοφτό μακαρονάκι
- 400 γρ. κόκκινα φασόλια, σε κονσέρβα
Για το σερβίρισμα
- μαϊντανό
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- ψωμί
- φέτα
- ρίγανη
Εκτέλεση