#Cooking Class 9_December_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 160 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 3/4 κ.γ. κορν φλάουρ
- 1/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
- 1 πρέζα γαρίφαλο, σε σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 30 γρ. λάδι καρύδας
- 1 αβγό, μέτριο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 60 γρ. μελάσα
- τυρί κρέμα, προαιρετικά, για το σερβίρισμα