#Cooking Class 4_December_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τις πατάτες
- 1,5 κιλό πατάτες baby, βρασμένες
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- δεντρολίβανο
- φασκόμηλο
- 1 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 100 γρ. νερό
- 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
Για τις μπριζόλες
- 4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού χωρίς κόκαλο
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ρίγανη, ξερή
- δεντρολίβανο
- φασκόμηλο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 40 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 120 γρ. αμύγδαλα, ωμά χωρίς φλούδα
- 80 γρ. μουστάρδα
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- φασκόμηλο
- φέτες λεμόνι