#Cooking Class #13_November_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τη σαλάτα
- 1 μήλο πράσινο
- 1 αχλάδι
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο, με σύκο
- 100 γρ. σύκα, αποξηραμένα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. κριθαροκουλούρα
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. πράσινη σαλάτα, ανάμεικτη
- 250 γρ. blue cheese
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. κύμινο, σε σπόρους
- 1 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
- 50 γρ. καρύδια
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο, με σύκο