#Cooking Class #24_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. σολομό, φιλέτο χωρίς δέρμα
- 2 κ.σ. σκόρδο
- 2 κ.σ. άνηθο
- 800 γρ. ντομάτα κονκασέ, ή φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες
- 50 γρ. γάλα, 1,5%
- 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- άνηθο, ψιλοκομμένο
- κάππαρη
- φέτες λάιμ