#Cooking Class #19_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 100 γρ. ρεβίθια, ξερά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 600 γρ. στήθος κοτόπουλου
- 10 φύλλα βασιλικού
- 5 φύλλα δυόσμου
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 200 γρ. κους κους
- 1 αγγούρι, σε κύβους
- 10 ντοματίνια, κομμένα σε μικρά κομματάκια
Για τη σάλτσα
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
- 150 γρ. σπιτική μαγιονέζα
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. μέλι
- φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- 1/4 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη