#Cooking Class #3_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 3 αντίβ
- 4 καρότα, μικρά
- 1 γογγύλι
- 300 γρ. σελινόριζα
- 4 παντζάρια
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κ.γ. κόλιανδρο, σπόρους
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 600 γρ. χοιρινό, μπούτι χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 300 γρ. νερό
- 1 κύβο κότας
- 3 κ.σ. μηλόξιδο
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, για το σερβίρισμα
- ανθό αλατιού, για το σερβίρισμα