#Cooking Class #28_september_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τις πατάτες
- 6 πατάτες, μεσαίες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
- αλάτι
- θυμάρι, φρέσκο
Για τη μαρινάδα
- 3-4 σκ. σκόρδο
- 1 κύβο κότας
- 1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. νερό
- θυμάρι, φρέσκο
- 40 γρ. μέλι
- 60 γρ. μουστάρδα, απαλή
Για το κοτόπουλο
- 1 κοτόπουλο, κομμένο σε 8 μερίδες
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό