#Cooking Class #23_september_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τη ζύμη
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άνοιγμα του φύλλου
- 150 γρ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. κρασί λευκό
- 2-3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
- ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Για τη γέμιση
- 300 γρ. γλυκό του κουταλιού σταφύλι, ψιλοκομμένο και στραγγισμένο
- 70 γρ. καρύδια, ψιλοκομμένα
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι, τριμμένο
- 4 μπισκότα τύπου digestive, τριμμένα